Trauma!

Publicat de Tygrutz on 17:42

Se pare ca toata copilaria noastra am fost mintiti in legatura cu dinozaurii!! :)) Azi citeam o stire prin care am descoperit ca dinozaurii sunt defapt mai mici decat se credea. "Dinozaurii, uriaşele animale care au trăit pe Pământ, nu au fost atât de mari cum se credea, greutatea lor adevărată fiind jumătate din cea estimată, potrivit unei cercetări publicate în Journal of Zoology care demonstrează că modelul de calcul al mărimii acestora folosit până acum este greşit." Si citind acestea ma intrebam : Oare Mircea Badea are dreptate cand spune despre Cenusareasa ca a fost o curva ?? Oare cate din povestile spuse in copilarie au sens si putin adevar in practica , gen : Binele invinge raul??

1 comentarii:

Comment by Anonim on 23 iunie 2009 la 20:55

trauma as numi povestile tampite ale lui creanga-ramurica ala cu trecut suspect:))....gen "capra cu 3 iezi".ma teroriza ideea de cap de ied pus in geam cu sange.

si intr-adevar cenusareasa era o tarfa!iar printul ceva gen iri,dar treaba cu dinozaurii...nu inteleg de ce te mira ca sistemul de calcul e gresit!e NORMAL ptr felul in care functioneaza lucrurile...

 

Trimiteți un comentariu